O nama

RESTORAN BELI ČIN

MESTO ZA PORODIČNA OKUPLJANJA I PROSLAVE

Gastronomski raj u predivnoj bašti

Bilo da želite da otpočnete dan i napunite baterije uz kaficu i cvrkut ptica, sa pogledom na zelenilo i uređen vrt, ili da ručate kvalitetno, osoblje „Belog čina“ dočekuje vas sa idejama za degustaciju i „porcijom“ razgovora. Za one koji žele mir, garantovana je potpuna izolacija i tišina.

Kada su u pitanju masovnije posete, restoran može da primi 70 gostiju unutra i isto toliko u napolju, a mogu se organizovati sve vrste proslava, krštenja zbog blizine manastira, rođendani. Takođe, ovo je adekvatno mesto za korporativne događaje i prezentacije, zato iskoristite priliku i organizujte team building koji je posebno zanimljiv zbog prirode u kojoj možete uživati sa kolegama.

„Beli čin“ je i dobitnik prestižnih nagrada za kvalitet na Loristu.

OSTALI SADRŽAJI

Vikend u prirodi Fruške gore

Za koju god opciju da se odlučite, za vikend u prirodi Fruške gore sa porodicom, kampuovanje sa društvom ili da jednostavno uživate u netaknutoj prirodi u jednodnevnom izletu i poseti manastira Beočin, „Beli čin“ je mesto kojem ne možete odoleti, jer odiše posebnošću. Retro predmeti kojima je ukrašen „Beli čin“, predstavljaju repliku nekog prošlog vremena.

Na putu do restorana i pri samoj poseti čućete i priče koje krase manastir Beočin, tako da i ako niste planirali, teško da ćete odoleti da posetite ovu znamenitost.

Manastir Beočin čuven je po čudotvornoj ikoni Bogorodice, staroj 500 godina. U manastiru koji je okružen rajskim vrtom živi 20 monahinja, a priča o ikoni koja vraća nadu i pomaže bolesnim ljudima, pročula se u toj meri, da dolaze posetioci različitih vera, iz svih krajeva Evrope, kako bi razgovarali sa igumanijom Ekaterinom i pomolili se pred presvetom Bogorodicom.

Tu nije kraj. U blizini „Belog čina“ nalazi se i nekoliko vodopada, vidikovaca i brojne staze za šetnju, te se neretko organizuju ture, u dogovoru sa vlasnikom Belog čina Vladanom Tomićem. Sve opcije su dozvoljene u skladu sa dogovorom.

Takođe, oko manastira Beočin se nalazi park, koji su podigli baštovani iz Francuske, po ugledu na Versajski park, što je prizor koji se mora videti.

Uz sve to, safari vožnja je još jedna od stvari koju organizuje kolektiv “Belog čina”, a obuhvata Vrdnik-Beli Majdan-manastir Beočin-vodopade. To je samo jedna od mogućnosti, a u dogovoru je moguće još nekoliko opcija i putanja za dobar provod u prirodi. Vaše je da se zainteresujete, mi izlazimo u susret!

Retro predmeti kojima je ukrašen „Beli čin“, predstavljaju repliku nekog prošlog vremena. „Beli čin“ je i dobitnik prestižnih nagrada za kvalitet na Loristu.

Kontaktirajte nas

Kontaktirajte nas

Telefon

Pozovite nas i pitajte
021 29 72 500
064 1211 997

Radno vreme

Utorak-Nedelja : 09-21h
Ponedeljak : Ne radimo

Naša lokacija

Manastirski Put 21
Beočin 21300
Lokacija na Google Maps

Telefon

Pozovite nas i pitajte
021 2972500
064 1211 997

Radno vreme

Utorak-Nedelja : 09-21h
Ponedeljak : Ne radimo

Naša lokacija

Manastirski Put 21
Beočin 21300
Lokacija na Google Maps